Trepåler med mystiske dyreansikter gir vinnerlykke på Totem Lightning

Totem Lightning er et fargerikt og underholdende spill

Lynet kan slå ned med gledelige overraskelser når du spiller Totem Lightning.

Totem Lightning anmeldelse

Indianerne i Nord-Amerika er kjent for ulike spirituelle evner, og ikke minst overtro. De laget blant annet store trepåler med utskjæringer av forskjellige dyreansikter som skulle gi beskyttelse og hjelp. Disse dyrene ble kalt for totem, og ifølge indianerne har hvert menneske sin egen totem som passer på dem. Vi skal møte noen av disse på spilleautomaten Totem Lightning, som er et underholdende og fargerikt spill fra spillprodusenten Red Tiger Gaming. Spillet inneholder fem hjul, tre rader og 40 gevinstlinjer. Dette er et fascinerende spill med god grafikk, et spennende tema og flere funksjoner og gode effekter.

Totem er vakre utsmykkede stokker med ulike ansikter av forskjellige dyrearter, som er farget i flere vakre farger. Disse spinner frem på hjulene på spilleautomaten Totem Lightning. På høyre side av spillehjulene er det en slags «oppsamlingsmåler», som samler opp ulike symboler fra spillehjulene. Når lynet slår ned, ofte på et lavt betalende symbol, blir dette samlet opp i denne målere, og det blir gjort plass til flere høyt betalende symboler på hjulene i spillet. Lynet har også en annen funksjon som vi skal komme tilbake til. Totem Lightning er et spill med både wild-symbol og multiplikator som mangedobler dine gevinster.

Gevinstlinjer og innskudd

Vi skal ut på indianer-slettene når vi begynner å spille på Totem Lightning. Vi ser flate marker omringet av flotte fjell, og underveis mens vi spiller skifter døgnet fra dag til natt. Automaten har 40 gevinstlinjer, så det er ikke altfor mye å holde styr på. Du velger selv hvor mange av linjene du vil satse på, og hvor mye penger du vil satse per linje. Myntinnsatsen er minimum 0,5 mynter per linje, og maksimum er 20 mynter. Myntstørrelsen er satt fra 0,01 og opptil 3. Det vil si at automaten passer like godt for småspillere som for storspillere.

Tema og design

Totem er kjent fra indianerne sin kultur, selv om noen mennesker i dag også velger å tro at de har sine egne totem som passer på dem, hjelper dem og beskytter dem. På spilleautomaten Totem Lightning skal vi til en indianerleir et sted i fjellene. Det er de beskyttende totemene spillet handler om, men også effekten av hva et lynnedslag kan føre til. Grafikken i spillet er enkel, samtidig som detaljer og farger skaper en atmosfære av å befinne oss et sted på slettene sammen med indianerne. Symbolene som spinnes frem er ulike, fargerike totem. Musikken, som er satt til spillet, er myke toner fra en panfløyte.

Bonusfunksjoner

Vi har allerede vært så vidt innom hvilken positiv effekt lynnedslaget, som stadig rammer hjulene på spillet Totem Lightning har. Lavt betalende symboler forsvinner, men det kan skje flere spennende ting når lynet glimter over spillets hjul. Lynet kan også gjøre symboler på spillet identiske, og gi oss re-spinn. Får vi tre eller flere bonussymboler i spillet, gir dette oss muligheten til å klatre opp på totem-multiplikatoren i spillet. Der kan vi vinne opptil 1000 ganger innsatsen vår. De ulike symbolene, som spinnes frem, inneholder også forskjellige verdier vi vinner om vi får tre eller flere under en spilleomgang.

Fordeler

Totem Lightning inneholder noen gode funksjoner som hjelper oss å øke de gevinstene vi allerede har vunnet i spillet. Det gjør heller ingenting om lynet slår ned både en eller to ganger på samme sted på denne spilleautomaten, det betyr bare enda flere gevinstmuligheter. Grafikken er godt laget, selv om den er enkel. Det er fine detaljer i spillet. Vi kan skimte landskapet bak spillet, men det er stort sett de fargerike totemene som preger spilleskjermen. Disse har flotte detaljer, som bringer frem de ulike personlighetene til de forskjellige totemene. Dette er et spill som passer godt til både mobil og nettbrett.

Ulemper

Totem Lightning har ikke mange funksjoner, men stort sett så fungerer de funksjonene som er i spillet på en grei måte. Det kunne ha vært litt artig med et eget bonusspill, og ikke minst scatter-symbol i spillet. Gratisspinn er stort sett alltid å foretrekke, det gir tross alt et par gratis runder, og muligheter til å vinne litt ekstra gevinster i spillet. Det kan også være en fordel å prøve Totem Lightning i gratisversjon før du begynner å spille for egne penger, slik at du blant annet ser hvordan effekten av lynnedslaget fungerer. Noen spillere vil elske dette spillet, mens andre vil synes det blir litt kjedelig.

Oppsummering

Totem Lightning er et spill fra spillprodusenten Red Tiger Gaming, og temaet er lagt til indianerkulturen. Vi skal spille oss gjennom ulike totem, og håper at de vil beskytte oss og bringe oss hellet og lykken vi trenger for å vinne gevinster. Grafikken i spillet er godt laget, med detaljerte totem som bringer frem deres ulike personligheter, og ellers med enkle detaljer. Totem Lightning inneholder noen få og greie funksjoner, og det er fullt mulig å prøve spillet i gratisversjon før du begynner å spille for egne penger. Kanskje er ditt totem med deg i spillet, og bringer deg lykke?