Scruffy Duck proppet full av wild- og gratisspinn-symboler

Scruffy Duck – barnslig moro for voksne

Scruffy Duck er en av de mest barnslige spilleautomatene på markedet, her er mye barnslig moro for voksne som elsker spilleautomater med mange muligheter.

Introduksjon

Det første som slår oss med denne spilleautomaten er at den like gjerne kunne vært produsert av Walt Disney. Men det er NetEnt som står for produksjonen av denne smått barnslige moroa. Hele settingen foregår rundt andedammen der Scruffy Duck har sitt tilholdssted. Er du tegneserie-entusiast i tillegg, skulle det være duket for underholdning i lang tid. Dette er en spilleautomat med en del tilleggsfunksjoner som kan gi deg mye å glede deg over. Vi skal komme tilbake til det. Du finner ingen jackpot her, men det er en spilleautomat som har en høy gevinstprosent selv om det er mange små utbetalinger.

Produsenten NetEnt står bak de aller fleste suksessautomatene på nettet. Etter vår test er nok neppe Scruffy Duck den av NetEnt sine automater vi kommer til å spille mest på. Allikevel er det ikke til å komme bort fra at de har laget en del morsomme funksjoner på automaten, som gjør den spennende. Skal vi legge vekt på en av dem, er det mulighetene for gratisspinn som er det største spenningsmomentet her, og som kan gi deg de virkelig store utbetalingene. Men utover det, blir dette dessverre en ganske ordinær og på mange måter tradisjonell spilleautomat. Barnslig moro for voksne.

Gevinstlinjer og innsats

Scruffy Duck er en spilleautomat med fem hjul fordelt på tre rader, så ganske tradisjonell sånn sett. Dette utgjør totalt 25 gevinstlinjer med ulike kombinasjoner som kan gi deg gevinst. Ordinære gevinster utbetales med tre like symboler eller mer fra hjul en, eller kombinert med andre symboler. Innsatsen bestemmer du selvfølgelig selv. Som alltid anbefaler vi å spille på maks nivå, det vil si nivå ti. Imidlertid skal du sette en innsats som passer lommeboka, så juster myntverdien per spinn før du starter. Myntverdien går fra 0,1 opptil 1 per spinn. Vi spilte på maks nivå med myntverdi 0,50.

Tema og design

NetEnt er kjent for sin høye kvalitet på sine spilleautomater, så også på Scruffy Duck. Dette er en tegneseriebasert spilleautomat. Alt handler om livet rundt andedammen, med insekter, padder og det som rører seg rundt vannliljene i vannet. De har lagt til en slags jazzinspirert bakgrunnsmusikk. Innimellom denne nedtonede musikken kan du høre de lydene du vil høre om du sitter med en kaffekopp ved vannkanten. Grafikken er bra, og symbolene, i form av kortsymbolene J, Q, K og A, er tildekket av eggeskall. De ulike endene er morsomme. Helhetsinntrykket er derfor veldig bra og gjennomtenkt, basert på hovedtemaet.

Bonusfunksjonene

Det er tilleggsfunksjonene som i grunnen er alfa omega på spilleautomaten Scruffy Duck. Først og fremst er det gratisspinn-funksjonen som gir deg de største mulighetene. Med minst tre slike symboler blir du tatt med til et bonusspill der du ser fem ender dukke ned i vannet. Du velger en av dem. Her er det et ulikt antall gratisrunder med spesialfunksjoner som multiplikator og ulike wild-symboler. Under disse gratisrundene kan gevinsten komme til å øke betraktelig. I tillegg er Scruffy Duck utviklet med en ekspanderende wild, Scruffy selv, som dekker hele hjulet og kan gi deg mange gevinstkombinasjoner.

Fordelene med Scruffy Duck

Scruffy Duck er en spilleautomat med veldig bra grafikk i tegneseriesymboler, og spesielt Scruffy Duck selv eller den sjarmerende kvinnelige anden, er morsomt tegnet. NetEnt har laget en ekspanderende wild-funksjon som kan dukke opp i hver ende av skjermen, og det fører til en morsom utbetaling. Den mest spennende, og morsomme, bonusfunksjonen er selvfølgelig gratisspinn-funksjonen. Bonusspillet, med fem varierende gratisrunder, er rett og slett genialt utviklet. Denne funksjonen fører alltid til rimelig pene gevinster. Rundt et ganske enkelt tema har NetEnt lykkes med å skape atmosfære som holder deg fast en god stund ved den livlige andedammen.

Ulempene

De første 20 minuttene spilte vi Scruffy Duck med stor entusiasme og glede, men vi ble så lei av jazzmusikken at vi slo av lyden (selv om vi da savnet paddelydene i bakgrunnen). Det er ikke noe å utsette på grafikken, men til tross for barnslig moro så blir det litt kjedelig med så få symbol-kombinasjoner over skjermen. Det blir mange små gevinster underveis, men langt mellom de som får deg til å glise. Om du ikke får gratisspinn-funksjonen underveis, blir det nok lenge til du spiller Scruffy Duck igjen. Det er altfor få bonusfunksjoner utover gratisspinn her.

Vår oppsummering

Vår umiddelbare oppsummering etter en drøy time ved spilleautomaten, er at den fort blir litt kjedelig. Det er helt klart et morsomt påfunn av NetEnt; tegneserieformatet. Scruffy Duck er en artig and som av og til blir enorm, og det er til glede. Han har også et godt øye til en sjarmerende, vakker andedame. Men utover den ekspanderende wild-funksjonen er det egentlig bare gratisspinn-funksjonen som betyr noe på denne spilleautomaten. Denne fikk vi én gang i løpet av hundre runder, men vi gikk med et lite overskudd etter 1,5 times spill. Ta med brødposen og innrett deg ved andedammen, du også!