Rocket Men anmeldelse

Rocket Men fra Red Tiger Gaming

Rocket Men er spilleautomaten der Don møter Kim med matkasting og murstensskyting.

Introduksjon

Red Tiger Gaming har tydelig hentet inspirasjon fra utvekslingen av kallenavn mellom Donald Trump og Kim Jong-un, hvorav Donald kalte Kim for Rocketman. Hele temaet er humoristisk og satt veldig på spissen, da begge ledere kan anses for å være ganske så unike av karakter. Utførelsen på casinoet er så spissfindig og rikt detaljert med morsomme effekter, som plasserer lederne i sine respektive nøtteskall. Mens Don skyter noen golfballer fra driving rangen på sin private takterrasse i Trump Tower, tester Kim rakettene sine på spillehjulet. Noen ganger møtes begge til duell og kaster ting på hverandre helt til den ene legger seg flat.

Det er unektelig et utrolig morsomt tema på denne spilleautomaten. Her kan du virkelig snakke om å ha det moro når du spiller. Kikk på detaljene på symbolene, og få deg dagens latter. Mens du spinner lurer en farlig hai under hjulsettet mens raketter flyr over himmelen. Det er definitivt mye som skjer her, for plutselig klasker Don på en kvinnelig strippers bakre del for å melde om partytime. Eller han kan melde om usedvanlige prestasjoner på driving rangen mens Kim melder om «boom time». Konflikten kan ikke settes mer på spissen, spillet er hysterisk morsomt! At du kan vinne opptil 1000x innsatsen din blir nesten nedprioritert!

Gevinstlinjer og innskudd

Spilleautomaten har et standard 5×3 spilleoppsett med 20 gevinstlinjer. Mens andre spilleautomater tillater deg å velge antall linjer du vil satse på, er gevinstlinjene i Rocket Men faste, så du trenger kun å tenke på ditt totale innskudd per spinn. Innskuddet justeres enkelt på menyen under hjulsettet. Minimums innsats per spinn er 0,20 mynter, og maksimum er 100 mynter. Dette gir stor valgfrihet i forhold til hvor mye du ønsker å satse på spillet, men jo mer du satser desto større gevinster får du. Det er ikke det samme å få 1 mynt multiplisert med tusen som å få 100 multiplisert med tusen!

Tema og design

Temaet har jeg vært inne på tidligere, men det kan ikke gjentas for ofte: det er suverent! Kim og Don på samme sett! Den ene fascinert av strippere, og den andre av raketter! Grafikken er også suveren med fargeglade symboler og effekter. Her er det så mange detaljer du bør legge merke til, det er spissfindig, morsomt og vanærende på en gang! Lydsporet som er satt til, er også av de bedre. Det er en skikkelig gammeldags spillelyd, ikke riktig PacMan, men ikke så langt unna heller. Den er så enkel at den blir morsom, uten å bli slitsom.

Bonusfunksjoner

Om Don lander på hjul en uten Kim, begynner Don å slå golfballer mot hjulsettet. Symbolene ødelegges og erstattes av andre, men Don bare fortsetter helt til han går lei. Kim kan lande på femte hjul, og er ikke Don tilstede, så begynner han å teste rakettene sine på hjulene, hvorav noen av symbolene blir wild-symboler. Lander Don på hjul en og Kim på hjul fem, er duellen i gang. Da fyker prosjektiler gjennom luften til en vinner. Vinner Kim blir det «boom time». Vinner Don blir det «party time». Her gir stripperne til Don deg fine gevinster. Uavgjort gir ubegrenset med gratisspinn. Maks multiplikator er 624x.

Fordeler

Aldri har en spilleautomat vært så morsom! Du rett og slett bare småfniser gjennom hele spillet! Detaljene er mange og morsomme. Det artige lydsporet gjør tingene bare bedre, sammen med en grafikk som kjennetegner Red Tiger Gaming. Her er bonuser i fleng i form av utbetalinger, gratisspinn og multiplikatorer. Allerede ved spillstart blir du lokket med en multiplikator på 1000x, mens utviklerne selv uttaler i hjelp-seksjonen at maks multiplikator er 624x. Uansett, så er det bra! Og dette spillet kan fort bli et spill du kommer tilbake til bare for moro skyld. I tillegg har det en grei tilbakebetalingsprosent på 96,12 %.

Ulemper

Ulemper? Nei, det finnes ikke på Rocket Men! Jeg tror Red Tiger Gaming virkelig var i slaget når de laget denne spilleautomaten, for maken til oppfinnsomhet! Politisk satire er definitivt et uortodokst tema på en spilleautomat, og jeg håper den får lang livstid selv om temaet er hot akkurat nå. Men erfaring tilsier at interessen vil dabbe av etter hvert, dessverre. Uansett om du er for eller imot Donald Trump og hans Rocketman, så vil du like denne dagsaktuelle automaten. Prøv den nå mens temaet enda er aktuelt, om det så bare er for å «state a point»!

Oppsummering

Rocket Men er definitivt det morsomste spillet jeg har spilt på lenge. Det er laget på et dagsaktuelt tema som omhandler Donald Trump og hans Rocketman, og kan nok regnes som en politisk satire av et spill. Grafikken er fenomenal, og det er lagt stor vekt på morsomme detaljer og effekter. I tillegg har spillet bonuser i fleng, og mange morsomme bonus-funksjoner. Kjempeartig er det når Don og Kim lader opp til duell der de går berserk og kaster mat på hverandre, riktignok med sprengstoff i. Mens Kim annonserer «boom time» inviterer Don til fest. Kanskje det er for å feire din gevinst på 1000x innsatsen?