Jungle Spirit: Call of the Wild

La villmarken kalle deg med Jungle Spirit: Call of the Wild

Gå inn i jungelen og vinn gode gevinster med Jungle Spirit: Call of the Wild

Introduksjon

Er du klar for et spill som tar deg med ut i jungelen? Jungle Spirit: Call of the Wild tar deg rett ut i den tykkeste jungelen hvor du får møte alle villdyrene som befinner seg der. Dette er en videoautomat fra NetEnt, som ble sluppet i begynnelsen av 2017. NetEnt er en av de aller største spilleverandørene, og det er ikke uten grunn at de har fått det ryktet de har. Når de slipper et nytt spill, forventer vi høy kvalitet og en god spillopplevelse – og det er akkurat dette vi får med Jungle Spirit: Call of the Wild.

Jungle Spirit: Call of the Wild er en videoautomat med fem hjul og tre rader, og hele 243 gevinstlinjer. Det har en RTP på 96,47 %, hvilket regnes som en ganske god RTP. Du spiller på et brett hvor du møter ville dyr fra jungelen som krokodiller, løver, slanger og bjørner. Når du spiller på Jungle Spirit: Call of the Wild, kan du også vente deg en rekke spennende overraskelser og bonuser gjennom hele spillet. Spillet har høy kvalitet, akkurat som vi kan forvente oss fra NetEnt sine spill. Det er også et spill du kan spille lenge på uten å bli lei.

Gevinstlinjer og innskudd

Jungle Spirit: Call of the Wild har 243 forskjellige gevinstlinjer, som kan utvides til 1024 under spillets gang. Det vil si at for hvert spinn har du 243 eller 1024 forskjellige sjanser for å vinne. Men før du begynner å spille er det viktig at du stiller inn satsen din. På Jungle Spirit: Call of the Wild kan du stille inn både hvor mange mynter du ønsker å spille for på hvert spinn og hvor stor verdi disse myntene skal ha. Du kan spille for en til fem mynter per linje, og de kan være verdt fra 0,01 til 1.

Tema og design

Temaet til Jungle Spirit: Call of the Wild er jungelen og villdyrene som befinner seg i den. NetEnt har designet dette temaet med god grafikk, nøye designede symboler og spennende musikk og lyder. Alle symbolene du møter er enten villdyr eller tall og bokstaver, som er laget i uthakket stein som er inngrodd med mose og gress. Disse steinene minner om noe du kan finne blant urbefolkninger i jungler verden rundt. Bakgrunnen er en sumpaktig jungel hvor du kan se blomster, gress, lianer og vann. Musikken passer godt til temaet, med musikk av trommer og dyrelyder i bakgrunnen.

Bonusfunksjoner

På Jungle Spirit: Call of the Wild kan du forvente deg en rekke forskjellige bonuser. Det er en med ekspanderende symboler. På hvert spinn kan noen symboler, utenom scatter-symbolet, bli markert av sommerfugler. Hvis et av disse markerte symbolene blir del i en vinnende rekke, vil det ekspandere til å dekke hele raden. Hvis du får tre eller flere av scatter-symbolet i spillet, som er representert av en blomst, vil du få gratisspinn. Du får da muligheten til å velge mellom fem forskjellige gratisspinn-kombinasjoner hvor hver er representert av et dyr – alle disse er forskjellige og bringer med seg forskjellige bonuser. Under gratisspinn-runden har du 1024 gevinstlinjer.

Fordeler

Det er mange fordeler med å spille på Jungle Spirit: Call of the Wild, en av disse er selvsagt spillets bonuser. Vi har allerede forklart to av dem, men det er flere spennende overraskelser som venter på deg. Bonuser er noe av det som gjør et spill enda bedre og tar det til det neste nivået. Dette er noe som skiller spillet ut fra mengden. Temaet til Jungle Spirit: Call of the Wild er en annen fordel, det er designet med banebrytende grafikk av høyeste kvalitet, og med NetEnt som leverandør kan vi ikke forvente noe annet.

Ulemper

Selv om Jungle Spirit: Call of the Wild er en god spilleautomat, vil den ikke være perfekt for alle. Siden spillet har flere bonuser, kan det av og til bli litt langt mellom gevinstene. For noen vil dette oppleves som litt langdrygt og nesten litt kjedelig. Spillet har ikke en progressiv jackpot, så for spillere som synes det er nødvendig vil nok ikke Jungle Spirit: Call of the Wild falle i smak. Temaet kan selvsagt også være en ulempe dersom du ikke liker spill med jungel- og dyretema. Det er en god spilleautomat, men variasjon av personlige preferanser kan gjøre at den ikke er perfekt for alle.

Oppsummering

Jungle Spirit: Call of the Wild er en relativt ny videoautomat fra den kjente og kjære leverandøren NetEnt. Det er en leverandør som gang på gang leverer spill som kundene elsker. De er opptatt av at du skal ha den beste mulige spillopplevelsen, og det får du med Jungle Spirit: Call of the Wild. Det er et spill med et spennende tema – jungelen og dens beboere. Du kan selvsagt også forvente deg gode bonuser som kan bringe inn gevinstene du drømmer om. Spillet har store variasjoner, hvilket betyr at det vil passe for de aller fleste spillere. Så hva venter du på? Kom og prøv!