Joker Stacks

Joker Stacks er en spennende spilleautomat fra iSoftBet

Bli med den smilende gjøgleren på skattejakt i spilleautomaten Joker Stacks. Dette er en spennende spilleautomat fra iSoftBet med fem rader og 15 gevinstlinjer.

Introduksjon

Joker Stacks er en fargerik og morsom spilleautomat fra iSoftBet som kom på markedet i 2018. Dette spillet har en smilende gjøgler som hovedperson! Med gjøgleren ved din side er du garantert massevis av action, i det han forvandler en rad til en ekspanderende wild og lar gevinstene renne inn i kassa. Joker Stacks er på mange måter en klassisk fruktautomat som er pakket inn i et nytt og innbydende design. Symbolene består av frukter som sitroner, vannmeloner og kirsebær, men klassiske symboler som bjeller og syv-tall er også på plass. Designet er imidlertid langt fra klassisk, her er det bling, lyseffekter og stjernestøv som gjelder!

Denne blandingen av gammelt og nytt er det som virkelig gjør Joker Stacks til en interessant spilleautomat. Spillutvikleren har beholdt de klassiske elementene som for de fleste spillere fungerer fordi de er kjente og kjære, men samtidig er den nye innpakningen både stilig, fornøyelig og moderne. Denne miksen av nytt og gammelt gjør Joker Stacks til en unik og nyskapende spilleautomat, som også ser fantastisk bra ut. Samtidig er spillet veldig enkelt og brukervennlig, siden det ikke er spesielt vanskelig å forstå. Det er på ingen måte overraskende om denne spilleautomaten dukker opp på stadig flere casinoer framover.

Gevinstlinjer og innskudd

Joker Stacks har 15 faste gevinstlinjer, og disse er fordelt på fem rader. Spiller du med et stramt budsjett, så vær oppmerksom på at du kan spille Joker Stacks med en innsats som er så lav som 0,01 mynt per gevinstlinje, noe som utgjør 0,15 mynter per spinn. Liker du å satse med litt større risiko, så kan du selvfølgelig satse mer. Maksimal innsats er én mynt per gevinstlinje, altså totalt 15 mynter per spinn. De best betalte symbolene er de blå og de røde syv-tallene, som gir deg henholdsvis 125 og 150 ganger innsatsen din, hvis du er så heldig at du får fem på rad.

Tema og design

Den glade gjøgleren gjør dette spillet til en morsom og lystig affære, og dette inntrykket forsterkes ytterligere av at iSoftBet har valgt et fresht og fargesprakende design. Joker Stacks er rett og slett en spilleautomat som du blir glad av å spille på, og når bonus-symbolene dukker opp på rad en, tre og fem, så får du nok et aldri så lite adrenalin-kick også! Grafikken er moderne og vellaget, og musikken er munter, med en humoristisk snert. De klassiske elementene hvor symbolene består av syv-tall og ulike frukter blander seg fint sammen med det moderne designet, og sammen utgjør alle komponentene en snerten og underholdende spilleautomat.

Bonusfunksjoner

Noe av det mest spennende med en spilleautomat er gratisspinnene, og disse får du selvfølgelig også på Joker Stacks. Tre stjerneformede bonussymboler på rad en, tre og fem gir deg 15 gratisspinn, og du kan også vinne ytterligere gratisspinn mens du er i gratisspinn-modus. Mens du har gratisspinn gjelder det å samle opp wild-symboler for å aktivere «the sticky stacked Wild reels», og dermed kan rad tre og fem også forvandles til ekspanderende wild-symboler, i tillegg til at du vinner enda flere gratisspinn. Får du et «Joker Wild Spin»-symbol på rad en, tre eller fem, så blir hele raden til et wild-symbol. Her kan du vinne stort!

Fordeler

Klarer du å samle opp 26 wild-symboler mens du har gratisspinn, så gjøres både rad en, tre og fem om til wild-symboler som dekker hele raden. Her er det gode muligheter for å få inn en mega-gevinst! Kombinasjonen av gratisspinn og wild-symboler fungerer utrolig bra, og pulsen stiger for hvert eneste wild-symbol du klarer å samle. Joker Stacks er dessuten en spilleautomat som ser utrolig bra ut. Den smilende gjøgleren i gult, rødt og grønt gjør seg godt mot den stjernespekkede, lilla bakgrunnen. Dette er et spill med en fin bruk av kontraster, og en god blanding av nytt og gammelt.

Ulemper

Ingen spilleautomat er perfekt, ei heller Joker Stacks. Dette spillet har ikke noe eget bonusspill, slik som mange nyere videoautomater har. Det har heller ingen progressiv jackpot. At det ikke er noen større jackpot i sikte kan være et minus for storspillere som utelukkende går for de aller største gevinstene, Joker Stacks passer kanskje derfor bedre for spillere som ønsker seg liten eller middels stor risiko. Bonusspillet på Joker Stacks er fantastisk spennende, men én ting som trekker ned, er at det ikke har noen multiplikator. Med en form for multiplikator i tillegg til gratisspinn og wild-symboler, så hadde bonusspillet vært tilnærmet perfekt.

Oppsummering

Joker Stacks er en herlig spilleautomat som sprer spilleglede og ablegøyer fra første spinn. Designet er fresht og fargerikt, og du ser med en gang at dette er en moderne spilleautomat. Samtidig har spillutviklerne i iSoftBet tatt vare på en del elementer fra de gode, gamle fruktautomatene, så her får du også nostalgi og gode minner i bøtter og spann. Hvis du ønsker deg en spennende, morsom og fargeglad spilleautomat som er enkel å forstå, så er Joker Stacks perfekt for deg. Du kommer sannsynligvis til å bli positivt overrasket over bonusspillet, og det er heller ikke usannsynlig at du kommer tilbake igjen for flere spennende spinn.