Godeste Loke og Odin stikker også innom på Thunderstruck II

Det er kraft i spinnene på Thunderstruck II

Bli med på et spennende eventyr sammen med guden Tor og hans mektige hammer, Mjøler, på Thunderstruck II

Thunderstruck II

Thunderstruck II er oppfølgeren til spillet Thunderstruck, som begge kommer fra spillprodusenten Microgaming. Her er det kraft og mystikk fra norrøn mytologi, og sterke guder med overnaturlige krefter. Microgaming har ikke lagt bånd på seg, og serverer et forrykende tema på den like forrykende spilleautomaten Thunderstruck II. I denne videoautomaten skal vi nok en gang møte guden Tor og hans mektige hammer, men også Loke og Odin har fått innpass i oppfølgeren. Thunderstruck II er et spill med fem kraftige hjul, tre rader og 243 måter å vinne på. Dessuten har også spillet fire ulike bonusfunksjoner som kan gi deg milliongevinst.

Den nordiske mytologien er spennende, kraftfull og fargerik, og ikke minst består den av ulike intriger. De ulike gudene har en tendens til å være noe uenige, og da slår store krefter til, men det er ikke til å komme unna at Tor er og blir en av de mektigste gudene. Vi møter ham og hans krefter på Thunderstruck II, og det er ingen tvil om at vi blir tatt med rett inn i livet til Tor. Lyder og musikk er kombinert med fantastisk god grafikk, som skaper en helt egen stemning og følelsen av å befinne oss i den norrøne mytologien.

Gevinstlinjer og innskudd

Selve spilleskjermen blir stort sett dekket av spillets hjul, som er rammet inn med norrøn-inspirere fletter av metall. De ulike symbolene er godt detaljerte og i vakre farger. Det er både tall og bokstaver på spillet, som er hogget ut i sten. De ulike gudene, som spinnes frem, er godt illustrerte, og deres egenartede personlighet kommer tydelig frem. For å ta skikkelig del i den norrøne verden må vi gjøre en innsats i spillet. Myntinnsatsen er fra en opptil ti mynter per gevinstlinje. Myntstørrelsen er fra 0,01 og opptil 0,05. Du bestemmer selv hvor mange av de 243 gevinstlinjene du vil satse på.

Tema og design

Thunderstruck II er oppfølgeren av spillet Thunderstruck, og mye av temaet og handlingen er den samme, samtidig som det er forskjeller på disse to spillene. Vi skal til den norrøne mytologien, og vi møter både Tor med hammeren, Odin og Loke. Grafikken er godt laget, med spillehjulene som dekker hele skjermbildet. De ulike symbolene som spinnes frem, er fire guder, ulike bokstaver og tall, i tillegg til Yggdrasil og vikingskip. Hvert symbol er godt illustrert med flotte farger og detaljer. Lyden og musikken, som er satt til spillet, er kraftfull og passer perfekt til det norrøne temaet.

Bonusfunksjoner

Thunderstruck II inneholder flere gode funksjoner. Hvert symbol i spillet inneholder en verdi, som du vinner om du får tre eller flere like under en spilleomgang. Spillets logo er wild-symbolet, og fungerer også som joker i spillet. Det kan også komme en wild-storm mens du spiller, og med fem wild kan det fort bli en god pengepremie på deg. Hammeren Mjølner er scatter-symbolet i spillet, og vil gi deg gratisspinn, men du kan også motta pengepremie om det kommer frem to hammere mens du spiller. Dessuten har hver og en av de fire gudene, som spinnes frem, ulike funksjoner, foruten gevinstverdien de inneholder. RTP: 96,65 %.

Fordeler

Om du likte Thunderstruck vil du uten tvil elske å spille på Thunderstruck II. Grafikken er bedre, det er litt andre funksjoner i spillet, og gevinstene kan bli ganske høye etter hvert som du spiller. Selv spillets hjul dekker nesten hele spilleskjermen, og ingenting annet synes, skaper dette en egen effekt i spillet. Når du får det i kombinasjon med de ulike lydsporene i spillet, oppleves det nesten som å spille deg gjennom gangene i Valhall. Det ligger en toppremie i spillet på hele 6000 mynter, noe som gjør kampen mot de norrøne gudene enda mer spennende å vinne.

Ulemper

Det er stort sett alltid lurt å prøve et spill i gratisversjon før du begynner å spille for egne penger, og Thunderstruck II er ikke noe unntak. Selv om vi stort sett vet hvordan et wild-symbol eller scatter-symbol oppfører seg i et spill, kommer flere spilleautomater med en liten vri eller to på hvordan disse symbolene oppfører seg. Det er også fort gjort å la seg rive med når det ligger fire ganske store bonuser i spillet, med høye premier. Da er det viktig å ikke slå for hardt med hammeren, og bare spille for så mye som du har råd til å tape i spillet.

Oppsummering

Thunderstruck II er oppfølgeren av den populære spilleautomaten Thunderstruck. Det er spillprodusenten Microgaming som står bak produksjonen av begge spillene. Likte du Thunderstruck, kommer du til å falle pladask for Thunderstruck II. Her møter du både Tor, hammeren hans Mjølner og tre andre guder. Disse fire gudene har hver sin gode bonus til deg, og vinner du en av disse kan det fort glimte til med et ganske høyt beløp i premiesekken din. Grafikken er godt laget, og de ulike lydeffektene skaper en helt egen norrøn stemning i spillet. Er du klar for litt hamring på spinneknappen? Tor tar gjerne opp kampen!