Fete pengesekker, progressiv jackpot og Chilli Heat

Det er «hot hot hot» på Chilli Heat

Opplev meksikansk feststemning, farger og full fest på Chilli Heat, et fyrverkeri av sterke saker.

Chilli Heat

Har du noen gang smakt rød chilipepper? Nå skal visst nok den grønne sorten være enda litt sterkere, men det er fart nok så det holder i den pepperen som spinnes frem på Chilli Heat. Her er det sterke saker på menyen, som både tequila og tabascosaus, det dukker også opp en liten og sjarmerende chihuahua. Chilli Heat er et spill som setter fart på det meste, og med en saftig progressiv jackpot, kan det også blir skikkelig fart på hjertepumpen når du spiller Chili Heat. Chilli Heat er et spill som kommer fra den kjente spilleverandøren Pragmatic Play.

Pragmatic Play har virkelig fått frem det meksikanske og underholdende, det spennende og humoristiske på et og samme spill. For ikke å snakke om den artige grafikken som Chilli Heat har. Dette er et spill med fem hjul, tre rader og 25 gevinstlinjer. Vi skal på fest, rett og slett, ekte meksikansk fest med sterke smaker og friske farger. Livlig musikk og mye annet spennende. Det er ikke spart på mye på denne spilleautomaten, til og med de ulike bonusfunksjonene i spillet er en fryd. Her er det både wild-symbol, scatter-symbol, stablet wild, jackpotspill, og til og med et gratisspill med kun høyt betalende symboler.

Gevinstlinjer og innskudd

Vi skal til en liten landsby et sted i Mexico, og det kan se ganske stille og fredelig ut i gaten som pryder spilleskjermen. Med sine varme og rødlige farger i spillets bakgrunn er det nesten såpass varmt at vi kjenner ettervarming av en solfylt dag. Det gjøres klar til fest, og symbolene som spinnes frem på hjulene indikerer på at her skal det bli liv og røre etter hvert. For å ta skikkelig del i denne meksikanske festen må vi gjøre et innskudd. Myntinnsatsen i spillet er fra en og opptil ti mynter per gevinstlinje. Myntstørrelsen er fra 0,01 og opptil 0,5.

Tema og design

Varme og livlige Mexico er inspirasjonen til Chilli Heat, og tema er de fargerike festene som holdes både i landsbyer og storbyer rundt i landet, krydret opp med sterke saker som både rød chilipepper, tequila og Tabasco. Symbolene på spillet er godt illustrerer på en underholdende og morsom måte. Detaljene kommer tydelig frem og skaper liv i de fargerike symbolene. Den lille chihuahua sjarmerer deg i senk mens du spinner, og solen som skinner innimellom varmer godt. Pengesekkene som dukker opp kan frise hvem som helst. De meksikanske tonene i spillet skaper den rette stemningen til fest og feiring.

Bonusfunksjoner

Det er en bonus å få ta del i en artig og livlig fest spekket opp med ulike kulturelle og smakfulle innslag fra Mexico. logoen til spillet er wild-symbolet, og fungerer som en joker. Dessuten kan wild-symbolet også stables. Solen er scatter-symbol og vil gi deg gratispinn når du får tre eller flere under en spilleomgang. Det er også re-spinn på Chilli Heat. Hva mer kan vi ønske oss? Litt til, for over spillets hjul ser vi tre symboler som viser vei til de progressive jackpotene. Dette er jo litt av hovedattraksjon, foruten den artige festen da.

Fordeler

Chilli Heat er et lite fyrverkeri i seg selv. Grafikken i spillet er godt og livlig laget til, det er humor i detaljene og morsomme uttrykk på de ulike figurene som spinnes frem i spillet. Hvert av de flotte symbolene som spinnes frem inneholder ulike verdier, som du vinner om du får tre eller flere like under en spilleomgang. Foruten dette har spillet flere gode bonusfunksjoner som kan spinne inn godt med gevinster. Det mest spennende, foruten den meksikanske festen, er nok de tre progressive jackpotene. Chilli Heat tar seg godt ut på både mobil og nettbrett.

Ulemper

Progressive jackpoter frister stort sett alltid, uansett tema på spilleautomaten. Det er ikke noe unntak på Chilli Heat, selv om spillet er både livlig og underholdende. Det er viktig å ikke spille over evne med håp om å rette opp igjen økonomien med en av de progressive jackpotene. Med andre ord, spill for det du har råd til å tape i spillet, spill for å ha det gøy! Det kan også være en fordel å prøve spillet i gratisversjon før du begynner å spille for egne penger. Dette er en fin måte å bli kjent med spillets ulike funksjoner.

Oppsummering

Chilli Heat er et artig og underholdende spill som tar oss med på en morsom fest i en landsby et sted i Mexico. Det er sterke saker i vente på dette spillet, satt sammen med litt søtt og yndig. Vi spinner på både rød chili og tequila, samtidig som en søte liten chihuahua logrer så blid og fornøyd. Dette er et spill med flere gode funksjoner, og mange muligheter til å vinne gevinster. Grafikken er morsomt laget til med ulike og gode detaljer som bringer frem fest og glede. En av tre progressive jackpoter gjør heller ikke vondt å vinne.