Divine Fortune – med tre progressive jackpoter

Divine Fortune er en magisk vakker spilleautomat!

Bli med på ryggen til Pegasus og opplev mystiske eventyr på spilleautomaten Divine Fortune.

Introduksjon

Divine Fortune er et spill som gir ro i kropp og sjel, selv om det er et underholdende og spennende spill. Grafikken og atmosfæren i spillet er harmonisk og innbyr til en avslappende stund, selv om du rir avsted på ryggen til den magiske hesten Pegasus. Vi skal ut på eventyr, og lete etter gjemte skatter i det gamle orakelet Delfi som befinner seg i det gamle Hellas. Divine Fortune er et spill som kommer fra spillprodusenten NetEnt, og som byr på fem vakre hjul, tre rader og 20 gevinstlinjer. Og så må vi ikke glemme at det også ligger tre progressive jackpoter i spillet!

I det gamle Hellas ble orakelet Delfi oppfattet som verdens sentrum, og mennesker oppsøkte dette stedet for å få svar på ulike spørsmål, eller råd i forbindelse med forskjellige avgjørelser. Det kunne gjelde ulike religiøse spørsmål, eller for å søke råd for å forhindre onde krefter. Det kunne også bli stilt ulike politiske spørsmål, eller private spørsmål om for eksempel sykdommer. Orakelet selv oppholdt seg i Apollon-templet, og det er hit vi skal når vi begynner å spille på den vakkert illustrerte spilleautomaten Divine Fortune. Foruten tre lukrative jackpoter inneholder spillet også flere ulike bonusfunksjoner som hjelper oss på vei til å vinne gevinster.

Gevinstlinjer og innskudd

Divine Fortune er en elegant spilleautomat med unik og flott grafikk. Vi setter oss på hesteryggen til Pegasus, og drar ut på eventyr til Delfi, både for å lete etter hemmelige bortgjemte skatter, for å søke etter kunnskap, og selvfølgelig for å vinne noen gode gevinster underveis. Spørsmålene kan bli mange når vi begynner å spille. Reiser vi som helter eller som eventyrere når vi begynner denne spennende reisen til Delfi, og gjelder søken vår etter skatter, eller svar? For å få noen svar kan du satse fra én til 10 mynter per gevinstlinje. Spillet har 20 gevinstlinjer totalt. Myntstørrelsen kan justeres fra 0,01 til 5.

Tema og design

Det er antikkens Hellas som er inspirasjonskilden på Divine Fortune, og temaet er orakelet som oppholder seg i Delfi. Dette underlige oraklet sitter med all verdens svar på alle spørsmål du har. Spillet starter med at vi flyr av sted til Delfi på den magiske hesten Pegasus, før spillets hjul begynner å spinne. Grafikken i spillet er vakkert laget til i lyse farger som fremhever de ulike detaljene fra den greske kulturen. De ulike symbolene som spinnes frem er også meget forseggjorte med gode detaljer og levende uttrykk. Det er både løver, ørner og oraklet selv vi spinner frem.

Bonusfunksjoner

De ulike symbolene som spinnes frem på hjulene representerer forskjellige verdier som du vinner om du får tre eller flere like under et spinn. Pegasus er spillets wild-symbol og fungerer også som en joker. Funksjonen Falling Wild Respins aktiveres når wild-symbolet dukker opp på hjulene, og du får da re-spinn. Spillet har også funksjonen Wild on Wild, som aktiveres når wild-symbolet havner bak Falling Wild. Symbolet vil da utvides og dekke hele hjulet. Spillets tredje bonusfunksjon er gratisspinn-funksjonen, hvor du kan få opptil 12 gratisspinn. Denne får du dersom du får tre eller flere scatter-symboler (gullmynten). Det er med andre ord mye moro med denne automaten!

Fordeler

Divine Fortune er et spill med mange mulige wild-funksjoner, men det er også scatter-symbol i spillet som kan gi deg opptil 12 gratisspinn. Mens du spiller vil det også dukke opp en gullmynt med jevne mellomrom. Dette er mynten som fører deg inn til bonusspillet, og de tre progressive jackpotene. Når du har fått tre gullmynter har du tilgang til bonusspillet, og mulighet til å vinne en av jackpotene som ligger der. Dette gjør spillet svært spennende! Grafikken satt sammen med musikken på Divine Fortune er en opplevelse i seg selv. Dette er et spill med ro og harmoni for kropp og sjel.

Ulemper

Spilleautomater med progressive jackpoter er nesten alltid fristende, uansett hvilket tema spillet handler om. De høye og lukrative gevinstene frister, det er ingen tvil om det. Derfor er det også viktig å være oppmerksom på å ikke la deg friste for mye, og å ikke spille for mer enn du har råd til å tape, selv om det ligger store summer og venter på en vinner. Det er ingen multiplikator på dette spillet, og det kan også være smart å prøve spillet i gratisversjon før du begynner å spille for egne penger, slik at du vet hva som venter deg på reisen til Delfi.

Oppsummering

Divine Fortune er et vakkert spill, både når det gjelder grafikken og musikken som er satt til spillet. Det er gode detaljer i spillet som kommer tydelig frem ved bruk av lyse og fine farger. De ulike symbolene som spinnes frem på spillets hjul er blant annet symboler fra Delfi og orakelets rike. Teamet i spillet er lagt til antikkens Hellas med et besøk hos Orakelet i Delfi. Dette er et spill med tre fristende progressive jackpoter, og flere ulike gode funksjoner. Spillet passer godt til både mobil og nettbrett, slik at du kan laste det ned, og spille når det måtte passe deg.